Vacature Keiheuvel: educatief medewerker m/v

 

Het recreatiedomein Keiheuvel zoekt dringend een educatief medewerker (halftijds - vervangingscontract met onmiddellijke ingang - m/v). Kandidaturen indienen kan tot uiterlijk dinsdag 16 januari 2018. Bekijk de volledige infofiche bij downloads.

 

Als educatief medewerker word je lid van een enthousiaste ploeg in een attractief recreatiepark waar je mee instaat voor het contact met scholen en de opmaak van hun programma voor hun meerdaagse verblijf en met groepen die een daguitstap plannen naar ons avontuurlijke recreatiedomein. Verder sta je in voor het verder ontwikkelen van de programma’s van de doe-mee-dagen, het uitbouwen van de Keimannetjeswandeling en het mee aansturen van onze vrijwilligers.

 

Interesse?

Kandidaturen samen met je cv, een kopie van je diploma, een kopie van je rijbewijs en een uittreksel uit het strafregister (model 1) verzenden aan recreatiedomein Keiheuvel, 17de Esc. Lichtvliegwezenlaan 14, 2490 Balen, uiterlijk op dinsdag 16 januari 2018 (poststempel geldt als bewijs) of bezorgen in vrijetijdscentrum De Kruierie tegen ontvangstbewijs.

 

Download hier de volledige infofiche.