Katsjoek: hét familiefestival met een lach

 

Op zondag 14 mei kan je van 13u tot 19u in ons recreatiedomein Keiheuvel genieten van een gloednieuw familiefestival, met doorlopend een ruim aanbod aan kindertheater, (internationaal) straattheater, poppentheater, magie, circusacts, acrobatie, clownerie en muziek. Op deze manier wil recreatiedomein Keiheuvel zich bij de start van het seizoen in de kijker zetten bij hun doelpubliek: ouders en grootouders met jonge kinderen.


Tijdens dit ‘familiefestival met een lach’ is humor, spektakel en ambiance nooit veraf. Zo serveren we o.a. een blokfluitvirtuoos, Spaans poppentheater, een knettergekke drummende kok, veel acrobatie, een spectaculair kapsalon, maar ook poëtische mime, verrassende goochelaars en mentalisten, de wereldkampioen levend standbeeld 2010 en 2013,…

De bezoekers zullen tegelijk kennis kunnen maken met de vele troeven van ons domein: de veilig omheinde avontuurlijke speeltuin (die het hele jaar door gratis toegankelijk is), de minigolf, de nieuwe kinderboerderij, de trampolines, het vernieuwde go-cartparcours en de prachtige natuurlijke omgeving waar je naar hartenlust kan ravotten en wandelen.

 

Kortom, Katsjoek is een plezante uitstap op zondag 14 mei waar de hele familie plezier aan zal beleven, naar een natuurlijke locatie op maat van jonge kinderen.