Rural Caching - GPS Schattentocht


 

Rural wat?

 
Rural caching is een 'schattenjacht' waarbij je met behulp van plaatscoördinaten en een draagbaar gps-toestel op zoek kan gaan naar een 'schat’ . Onderweg los je allerlei opdrachten op om de coördinaten van de schat te weten te komen. De oplossingen brengen je dichter bij de schat. Het zou echter geen RURAL caching zijn indien de vragen en proeven niet zouden gaan over landbouw, landschap en omgeving. Op een leerrijke, actieve en avontuurlijke manier ontdek je zo het platteland. Een wandeling met net dat ietsje meer!

 

Hoe verloopt dat dan?

In kleine groepjes van drie tot zes personen gaan we op zoek naar een schat in ruraal gebied. De garmin GPS 60 wijst je de weg naar de vaste punten (waypoints) waarlangs de tocht gaat.

Een originele, sportieve en uitdagende activiteit die toelaat kennis te maken met de prachtige omgeving. Samen met de collega’s, het gezin, de hele familie, je vrienden, de klas, de hele school, je vereniging… ga je op zoek naar de schat!


Waar?
Voorlopig heeft Recreatiedomein Keiheuvel een GPStocht van een 5tal kilometer uitgestippeld doorheen het natuurherstel van Natuurgebied de Most.

Kostprijs?
Voor €10 per toestel kan de schattenjacht beginnen!
Scholen en verenigingen betalen slechts €5 per toestel.

Wat de schat is?
Dàt mag je zelf komen ontdekken!

Info & reservatie
Vijf dagen op voorhand reserveren aub. De huurovereenkomst vind je hieronder.
Recreatiedomein Keiheuvel 014 81 03 01

Klink hier voor de huurovereenkomst voor de huur van de gps toestellen