Zwembad Keiheuvel open vanaf zaterdag 30 juni

Het vernieuwde groot zwembad en het kleuterbad van recreatiedomein Keiheuvel openen op zaterdag 30 juni opnieuw de deuren. Tot 31 augustus kan je elke dag komen zwemmen van 11u tot 20u. Inwoners van Balen betalen voor een zwembeurt slechts 2 euro op vertoon van hun identiteitskaart.

 

Vernieuwde kuip

De nieuwe kuip van het grote zwembad heeft dezelfde vorm en afmetingen als het vroegere bad, dat vorige zomer om veiligheidsredenen gesloten bleef nadat de polyesterbodem was losgekomen. Er werd toen gekozen om een volledig nieuw bad te installeren in plaats van een tijdelijk en eveneens duur lapmiddel.

 

Familieglijbaan op komst

Naast het vernieuwde zwembad wordt er ook nog een gloednieuwe familieglijbaan voorzien. De glijbaan zou normaal gezien al geïnstalleerd moeten zijn, maar door een fout van de aannemer zal deze waarschijnlijk pas in het midden van de zomer gebruiksklaar zijn. Deze glijbaan is twee meter breed en komt dankzij een apart uitglijbad niet meer in het grote bad uit, wat veel veiliger is.

 

Voordeeltarief voor Balenaars

Als je in de Keiheuvel wil gaan zwemmen, betaal je als inwoner van Balen slechts 2 euro op vertoon van je identiteitskaart. Individuele bezoekers van buiten Balen betalen 4 euro, het groepstarief bedraagt 3 euro.

 

Openingsuren

Het zwembad is van 30 juni tot 31 augustus geopend van 11u tot 20u. Het recreatiedomein met avontuurlijke speeltuin is tijdens het hoogseizoen dagelijks geopend van 9u30 tot 21u.