‘Onbeperkt’ speelplezier op Keiheuvel dankzij nieuwe speeltoren en inclusieve speeltoestellen

Recreatiedomein Keiheuvel blijft investeren in het speelplezier van haar jongste bezoekers. Vanaf nu kunnen ze ravotten in een multifunctioneel torenhoog speelkasteel. Ook minder mobiele kinderen kunnen zich uitleven op twee inclusieve speeltoestellen: een rolstoeltoegankelijke carrousel en veerwip.

De nieuwe speeltoren is multifunctioneel met diverse elementen, zoals loopbruggen, (buis)glijbanen, klimnetten, klimmuren en glijpalen. Omdat het belangrijk is dat iedereen — met of zonder beperking — zich kan uitleven op de Keiheuvel, werden er ook twee rolstoeltoegankelijke speeltoestellen voorzien: een carrousel en een veerwip. Allemaal goed voor uren onbeperkt speelplezier!

 

Parking in nieuw jasje

Ook de parking aan het recreatiedomein werd de voorbije weken onder handen genomen. De bestaande contouren zijn dezelfde gebleven, maar de parkeerplaatsen zelf zijn nu semi-verhard met waterdoorlatende klinkers. Voor een vlotte doorstroming werd er eenrichtingsverkeer ingevoerd op de parking, met een aparte in- en uitgang. Portieken zorgen er daar voor dat er alleen personenwagens in kunnen rijden.

 

Investering van 270.000 euro

Met deze investering van 270.000 euro (120.000 euro voor de speeltoestellen en 150.000 euro voor de parking) blijft de Keiheuvel haar stempel drukken als vernieuwend en gezinsvriendelijk recreatiedomein. De voorbije jaren kreeg de speeltuin er met een dubbele kabelbaan en een Cliff Rider al een aantal nieuwe attracties bij. De minigolf werd omgedoopt tot een moderne adventure golf, de paadjes over het hele domein werden heraangelegd, er kwamen luxueuze safaritenten en het zwembad kreeg een nieuwe familieglijbaan met een grotere ligweide voor de zonnekloppers. In juni opent er met Bar 4 Nature ook een kindvriendelijke pop-up zomerbar voor jong en oud. De toegang tot de speeltuin blijft gratis.

 

Het mag duidelijk zijn: recreatiedomein Keiheuvel is ook deze zomer weer klaar om jonge gezinnen te ontvangen voor een leuke, avontuurlijke en budgetvriendelijke familie-uitstap!


keiheuvel Recreatiedomein   keiheuvel  Recreatiedomein
Nieuws:
    Kalender: