27.04.2021

Bengelpop & Pennenzakkenrock blijven ook dit jaar in hun kot 

 

Door de coronacrisis zien de organisatoren van Bengelpop en Pennenzakkenrock zich genoodzaakt om hun kinderfestival eind juni te annuleren. Er zijn momenteel te veel onzekerheden om een veilig en gezond evenement van deze omvang op poten te zetten. Met donderdag 23 juni 2022 (Pennenzakkenrock) en dinsdag 28 juni 2022 (Bengelpop) bevestigen Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol en recreatiedomein Keiheuvel in Balen een afspraak voor volgend jaar.

 

Enthousiaste leerlingen, leerkrachten en medewerkers van Bengelpop en Pennenzakkenrock keken er zó hard naar uit om het einde van het schooljaar uitbundig te kunnen vieren op een coronaveilige manier. De organisatoren hebben ook alle mogelijke pistes onderzocht om de leerlingen, leerkrachten en vrijwilligers enkel de allerbeste festivalbeleving te kunnen bieden.

 

Veiligheid en gezondheid op één

In de huidige omstandigheden is dit helaas niet te realiseren en is een groot kinderfeest met de bestaande coronamaatregelen niet haalbaar. De veiligheid en gezondheid van de leerlingen en leerkrachten, van vrijwilligers, medewerkers en artiesten blijft immers de hoogste prioriteit.

 

Een blik vooruit

We kijken al volop vooruit om leerlingen en leerkrachten volgend jaar weer te verwelkomen aan het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol en de Keiheuvel in Balen. Pennenzakkenrock en Bengelpop vieren we dubbel zo hard in 2022. In zijn allerbeste vorm met alles erop en eraan. Dat wordt knallen! De organisatie bruist van nieuwe ideeën, knutselt aan een affiche om u tegen te zeggen en voorziet bangelijk straffe attracties voor de volgende editie.

Ben jij op 23 of 28 juni 2022 ook terug van de partij?

 

Opnieuw inschrijven voor volgende editie

De scholen die al ingeschreven waren voor Pennenzakkenrock en Bengelpop, moeten opnieuw inschrijven voor een knallende editie in 2022. Dit kan vanaf maandag 8 november. Alle scholen worden gecontacteerd door de organisatie zelf.

 

Verrassingsactie

Hoewel Bengelpop en Pennezakkenrock dit jaar niet kunnen doorgaan, staat er binnenkort nog een kleine verrassingsactie op de planning, waarmee de organisatie alle kinderen van de geregistreerde scholen een hart onder de riem wil steken en danken voor het vertrouwen. De inschrijvingen liepen namelijk zo’n vaart dat beide kinderfestivals als ideale afsluiter van het schooljaar volledig volzet was.