Feesten op Recreatiedomein Keiheuvel


 
Recreatiedomein Keiheuvel tracht natuurlijk in de eerste plaats uw feestmaaltijd piekfijn te verzorgen. 

Een verjaardagsfeestje met de familie of een communiefeest is altijd een goed idee in Recreatiedomein Keiheuvel.

Maar er is meer ...


Ons domein op zich vormt de uitgelezen accommodatie om uw genodigden iets extra te bieden. 
Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid voor of na uw maaltijd een rustige wandeling of, waarom niet, een fietstochtje te maken door Recreatiedomein Keiheuvel zelf of het natuurgebied De Most.

Zijn er kinderen in uw gezelschap, dan kunnen zij zich vast en zeker uitleven in onze avontuurlijke speeltuin en het trampolinepark, of gebruik maken van de uitgebreide sport/spelaccommodatie. 

Tevens staat onze minigolf ter uwer beschikking in de periode mei tot september.

Zo ziet u maar dat “feesten” een heel ruime betekenis kan krijgen.


 

Praktisch:

De zaal staat gedurende het ganse jaar – met uitzondering van de zomermaanden juli en augustus – ter beschikking in het kader van al uw feesten (communie, doop, receptie, verenigingsbijeenkomst, enzovoort), en dit voor maximum 72 personen.

Feesten gaan altijd door met onze “huistraiteur Traiteur Opera", die klaar staat om u op al uw wenken te bedienen. Het huren van de accommodatie waarbij u zelf de maaltijden bereidt of een eigen traiteur meebrengt, is niet mogelijk.
Fuiven worden niet toegelaten.

Voor een detailbespreking der menu’s “op maat van uw feest”, kan u rechtstreeks in contact treden met onze huistraiteur op volgend adres :

Traiteur Opera
Contactpersoon: Dirk Luyckx
Tel 014/31 80 66
GSM 0496 20 94 76
E-mail: info@foodforyou.be
http://www.foodforyou.be/


Prijs huur zaal dienstencentrum: 150 Euro incl. BTW

 Annuleringsregeling

Bij annulering van een feest meer dan 3 maanden voor de gereserveerde datum betaalt u een administratievergoeding van 50 Euro.

Bij annulering tussen de 4 dagen en 3 maanden voor de gereserveerde datum betaalt u een annuleringsvergoeding gelijk aan het betaalde voorschot (= volledige bedrag van de zaalhuur).
Bij annulering minder dan 4 dagen voor de gereserveerde datum betaalt u de volledige zaalhuurprijs.
Hierboven vermelde annuleringsregeling heeft betrekking op de zaalreservatie. 
De huistraiteur kan u verdere info verschaffen in verband met eventuele annuleringskosten in functie van maaltijden/dranken (eventuele kosten rond inkopen die de huistraiteur reeds heeft dienen te verrichten specifiek in functie van uw feest).