PERSBERICHT

Keiheuvel - Bengelpop

Balen, 9 november 2017

 

Zestiende editie van kinderfestival Bengelpop op 3 dagen tijd uitverkocht !

 

De inschrijvingen voor de zestiende editie van Bengelpop zijn 3 dagen bezig en het maximum aantal is al bereikt! Dit festival voor kinderen van het eerste en tweede leerjaar zal op dinsdag 26 juni 2018 ongetwijfeld weer heel wat kinderhartjes doen sneller kloppen op het mooie domein van Recreatie- en Natuurpark Keiheuvel in Balen.

 

5.000 kinderen uit 80 scholen

Er hebben intussen al zo’n 80 scholen ingeschreven uit de provincie Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant: ruim 2.640 leerlingen van het eerste leerjaar en 2.450 leerlingen van het tweede leerjaar. Daarmee is het maximum aantal van 5.000 kinderen bereikt. In het verleden was de limiet vastgesteld op 4.000 kinderen, maar door de grote vraag in 2017 heeft de organisatie haar terrein wat herschikt en extra animaties voorzien. Zo blijft het niet alleen veilig, maar ook aangenaam en niet té mega voor deze doelgroep.

 

Inschrijven op wachtlijst kan nog

De organisatie bekijkt nu of het terrein nog verder kan uitgebreid worden zodat de capaciteit nog wat verhoogd kan worden. Scholen die nog interesse hebben om naar Bengelpop te komen, mogen zich nog zeker aanmelden via de inschrijvingsmodule van de website www.bengelpop.be. Zij komen zo op een wachtlijst terecht en krijgen bericht als er nog plaats is of niet.

 

Alle info: www.bengelpop.be  – e-mail info@bengelpop.be  - tel. 014/81 03 01

 

EINDE PERSBERICHT