Een knaller !

Fiesta Mundial “ het sympathiekste festival van de Kempen

Fiesta Mundial laat – nu al 23 jaar lang – alle  zintuigen aan het feest, tijdens het laatste weekeinde van september. Recreatiedomein Keiheuvel wordt dan versierd in alle kleuren van de regenboog. Je kan er dansen op muziek uit de hele wereld en proeven van lekkernijen bij exotische foodstands. Op zondag krijgen de kids er ook straatanimatie, theater en toffe activiteiten voorgeschoteld.

Fiesta staat borg voor opwinding, voor ontdekking en voor kwaliteit. Een greep uit het programma-aanbod: PONGO, The Internationals, Evil Empire Orchestra, Gestapo Knallmuzik  op zaterdag. Op zondag brengt Raymond van het Groenewoud er een best-off.

Op vrijdag wordt het fijnste wereldfeest van de Kempen en omstreken afgetrapt met Fiesta Rally, waar lokaal jong talent een optreden voor het hoofdpodium op zondag kan verdienen en er tot in de late uurtjes gedanst kan worden op toffe DJ-tunes.

Al zin gekregen? Check onze website & facebookpage van Fiesta Mundial voor meer…!   www.fiestamundial.be  en  https://www.facebook.com/FiestaMundial. Je vindt er ook een link om tickets in voorverkoop te bestellen aan 15€ voor 3 dagen feest!

 

Openingsuren:

Vr 27 sept vanaf 19u, Zat 28 sept vanaf 15u, Zon 29 september vanaf 13u

 

Toegangsprijzen:

Kassa Zaterdag 15€; Zondag 10 €; Combiticket 20€

In voorverkoop: Zaterdag 12€, Zondag 7€ & Weekend Combi 15€

Vrijdag gratis voor iedereen; Zondag gratis voor -16j, jeugdbegeleiders, mindervaliden met begeleider