Spelregels voor een toffe uitstap


Vakantie is volop genieten voor iedereen!
Om ook op zonovergoten dagen alles in goede banen te leiden, werden een aantal spelregels opgesteld in het Huishoudelijk reglement.
 1. Het sportverblijf “Keiheuvel” is voorbehouden voor zowel gezinnen (recreatief) als groepen uit de sportieve, educatie (scholen) en socia-culturele sector.
 2. Een meerderjarige verantwoordelijke blijft steeds tijdens de logeerperiode met de groep overnachten.
 3. Binnen het volledig sportverblijf “Keiheuvel” geldt een volledig rookverbod.
 4. Uit respect voor de natuur en voor de omwonende verzoeken wij je buiten de stilte te bewaren tussen 22.00 uur en 08.00uur. Gelieve dan ook niet meer het natuurgebied te betreden, zodat ook de dieren van hun nachtrust kunnen genieten.
 5. Alle huisdieren zijn uitdrukkelijk verboden.
 6. Openingsuren domein
  Hoogseizoen: domein met speeltuin dagelijks geopend van 09.30u tot 21.00u. Zwembad, trampolines, trappers, fietsverhuurdienst geopend tot 20.00u. Minigolf en tennisterreinen geopend tot 20.30u. Om 21.00u verlaat iedereen het domein.
  Laagseizoen: domein dagelijks geopend als wandelpark van 09.30u tot 16.00u. Recreatievoorzieningen zijn niet geopend.Toegangsprijzen domein
 7. Algemene inkom domein gratis
 8. Geen voertuigen binnen de omheining toegelaten, tenzij dienstwagens. Fietsen in de rekken buiten de omheining.
 9. Speeltuigen enkel te gebruiken door kinderen t/m 15 jaar
 10. Kinderen t/m 7 jaar toegelaten in het domein indien vergezeld van een begeleidende volwassene.
 11. De vzw Recreatie- en Natuurpark Keiheuvel kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor    beschadigingen, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen van bezoekers.
 12. Geen beschadigingen aan gebouwen, installaties, beplanting, enz. op straffe van schadevergoeding.
 13. Afval te deponeren in de voorziene vuilnisbakken in het domein. In het sportverblijf dient het afval gescheiden te worden in de voorziene fracties.
 14. Gebruik minigolf, trappers, skatepark, tennisterreinen, zwembaden, fietsverhuurdienst, volley- en basketterrein, petanqueterreinen, atletiekpiste en voetbalveld :  zie apart opgestelde reglementen in het domein
 15. De bezoekers van het domein en de verblijvers van het sporthotel moeten de zedelijkheid, de openbare rust, en de welvoeglijkheid in acht nemen.
 16. Wij verzoeken je mee te streven naar minder verbruik van energie waar mogelijk. Doof de lichten als je het gebouw verlaat. Bij het verlaten van de sanitaire units controleer dat er geen kranen blijven lopen.